Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ilyen balfark...

Miért vagyok ilyen balfark állandóan?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, nagyon szimpatikus volt első látásra. Kiderült, hogy barátja van, közben jobban összeismerkedtünk, barátok lettünk. Aljas módon kivártam, hogy az amúgy szarnak elmondott párkapcsolata véget érjen és idővel kezdeményezhessek. Azóta menyasszony, boldogabb, mint valaha. Rendben, lenyeltem a békát, sok boldogságot kívánok neki!

Most ismét megismertem a munkám során egy lányt. Ugyanaz az érzésem volt, mint már 3 éve (előző lány) és előtte/utána egyszer sem. Megismertem kicsit jobban, elhívtam randira... Erre rábökte, hogy szívesen jönne, de férjnél van.

Karma?

2014. ápr. 10. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez csak két eset, ez csak pech. Ha kötényben 10x így járnál, az már necces minta lenne.
2014. ápr. 10. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Figyu már, megismerted jobban, de ebben még nem volt benne az az információ hogy mellesleg férjnél van?

Mit takar nálad az hogy egy nőt jobban megismerni?

2014. ápr. 10. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:

r3d4me, beszélgettünk az életéről, hova járt, mit dolgozik most, mik a jövőbeni tervei, milyen természet. Kapcsolatok nem kerültek szóba egyáltalán.

Visszautasításból legalább 10x ennyi volt már, de azokat már nem is számolom. De érezni csak 2x éreztem ilyet.

2014. ápr. 10. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:

De igy a gyűrű a kezén nem zavart meg? De ha nem is hordja(?) akkor is két mondat után vágom a sztoriját.

A te következő sztorid mi lesz, 3 évig futsz majd egy nő után akiről a végén kiderül hogy igazából férfi? Ezek után már csak ez jöhet.

2014. ápr. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!