Ha interneten ismerkedtek, úgy mikor először találkoztok személyesen, azzal a személlyel, ugyanazt a hatást kelti, mint amit vártok?
Figyelt kérdés
Érdekelne, nálatok ez hogy szokott menni, én megismertem valakit és eddig minden szép és jó, de félek, ha találkozunk, nem fogok neki tetszeni.2014. ápr. 9. 23:43
11/11 anonim válasza:
Nem. Illetve jó esetben, valamennyi átjön a fotó alapján.De élőben teljesen más minden. A fotó megelevenedik, látod a szemét, kezét, hallod a hangját, a gesztusait, mimikáját, ruházatát, hogy adott szituációban hogyan viselkedik. Ugyanez működik fordítva is. Sok randin voltam. Magamat sem látom kívülről. Szóval az éles kritika élőben működik. Sok sikert kívánok, nekem még nem jött össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!