Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kell a "szeretetet"...

Hogyan kell a "szeretetet" átadni?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, de nem tudom, hogy csináljam.

Lenne egy lány, régebben csak meg - aztán át cseszték. Emiatt óvatosabb a pasikkal, sőt lehet, hogy már élből elutasítja ezen pasikat (nem akarom megmondani, kiket, most nevezzük "karatés" pasiknak, az vagyok én is).

Én azonban elmondtam, hogy többet szeretnék. Megsimogattam, gyönyörűnek neveztem, kicsit könnyes lett a szeme.

Máskor ugyanez, elmondtam, hogy titkon mindig azt figyelem, megjelenik e adott bulin, ha igen, akkor az számomra jó buli volt, ha nem nem - ettől is könnyekig hatódott.

De nem tud elfogadni pasiként. Neki is csak szeretet kell, azért tepert ő a pasik után régebben. Hogy mutassam ki?

2014. ápr. 9. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs veled semmi baj. Legyél vele többet és jobban megnyílik majd ha felépíted benne a bizalmat irántad. Viszont ne élj vissza vele soha.
2014. ápr. 9. 21:50
 2/4 A kérdező kommentje:
de félek, hamarosan elege lesz belőlem. Én meg csodálom őt mindenért, hogy nem költözött el, hogy nem gubózótt be, hogy egyedül él albérletben... :S
2014. ápr. 9. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdekled őt igazán...
2014. ápr. 9. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem spermával, az az igazi fizikai szeretetátadás :)
2014. ápr. 10. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!