Van egy lány nekem tetszik próbálok neki jelezni de ő nem mutat semmit. Mit tegyek?
1.-re bocs de nem zaklatom... alapból sokszor találkozunk egyfelé lakunk stb. meg egy kicsit fura lenne hogy eddig mindig együtt mentünk és hirtelen elkezdeném kerülni...
3. beszélünk mindig csak nem tudom hogy hozzam fel ezt a példát vagy valami...
Akkor most mesélek valamit.
Volt egy srác, akibe nagyon belezúgtam. Mindig kerteltem, óvatosan beszéltem vele... vissza olvasva borzalmasan béna... :D
Azt ajánlom, hogy írd ezt: Mondanom kell valamit...
Ha a csaj bármi pozitívat ír rá, mint pl. mondd :), akkor már nincs veszve a dolog. Először is a kérdés az, hogy élőben vagy neten szeretnéd neki elmondani, hogy szereted. Ha neten, akkor ajánlom, hogy írj egy hosszabb szöveget előre (segíthetek ha gondolod, ebben jó vagyok), ha viszont élőben, akkor csak egyszerűen csókold meg. Nem kellenek szavak, semmi. Megcsókolod és kész.
Elnézést, lehet hogy ezt határozottnak gondolod, de az az igazság, hogy ezt kell tenni. Ne várj a csodára, csak elmegy vele az idő... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!