Van itt valaki budapesti, aki néha mikor fel kell mennem Pestre akkor beszélget/beül velem valahova? 23F
Figyelt kérdés
Jó tudom elég hülye kérdés,de néha fel kell mennem és akkor is van pár szabad órám amikor nem tudok sok mindent csinálni,de jó lenne,ha valakivel el tudnék menni sétálni,vagy csak beülni valahova és beszélgetni,hogy jobban menjen az idő. Privátba várom az ismerkedni szándékozó egyének üzenetét :).2014. ápr. 9. 17:18
1/3 anonim válasza:
ha fizetsz nekik, biztos lesznek.
2/3 anonim válasza:
Helyes vagy és jófej, meg van némi sütnivalód, akkor felőlem ok :)
3/3 anonim válasza:
szerintem én benne lennék, tudok pár jó kávézót a belvárosban :) persze csak akkor, ha helyes, kedves, értelmes és beszédes vagy, mert amúgy unalmas lenne :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!