Szemezésnél mennyi ideig szoktátok fenntartani a kontaktust?
1-2 mp? Nem is nagyon meritek felvenni? Ti néztek el előbb, vagy megvárjátok, míg a másik? Ha jól tudom, minél tovább tart, annál jobb, de kíváncsi lennék, ki-hogy szokta alkalomadtán.
(A nemeteket is írhatjátok.)
Altalaban 1-2mp. Tegnap a metrora varva, osszetalalkozott a tekintetunk egy holggyel, vagy 5mp szemeztunk, mintha percek teltek volna el, de zavarba jottem igy elkaptam tekintetem. :/ Lehet hogy egy lehetoseget baltaztam el? :S
F
Én minél tovább, az a biztos siker kulcsa. Az első 5-6 perc után próbálna elfordulni a kis rafinált, de ragasztószalaggal hozzáerősítem a fejét a homlokomhoz.
Persze picit kéreti magát ilyenkor, rúgkapál, karmol meg sikoltozik a drága, de a nők szeretnek taktikázni, ez ne tántorítson vissza.
(...persze, csak viccelek, komolyan ne vedd.
Ha van dekoltázs, eleve el se jutok a szeméig.)
3 mp az már olyan, h levágós a szemezés. Elötte még inkább véletlen odapillantásnak tűnik.
Szóval minimum 3 mp, aztán elnézek, vagy rosszabb esetben ő néz el.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!