Szerelmes vagyok belé de egyszer sem beszéltem vele. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy 14 éves fiú vagyok. Látom a suliban hogy szerelmes belém egy lány. Amikor a közelében vagyok mindig engem néz. Nekem is nagyon tetszik csak nem tudom hogy vágjak bele mert félek a visszautasitástól :(2014. ápr. 7. 20:12
1/3 anonim válasza:
Ácsi! Ne dobálózzunk a szavakkal... az, hogy tetszik, meg az, hogy szerelmes vagyok két NAGYON különböző dolog. Persze kialakulhat köztetek még szerelem, de ez egyelőre nem feltétlenül az, legalábbis a te oldaladról biztosan nem, hiszen nem is ismered, nem is beszéltetek még... Esetleg, ha már a technika világában élünk, először írj neki facebookon, és kezdjetek el ott beszélgetni, ott könnyebb elhívni egy kétszemélyes találkozóra is. Azt meg egyébként nem értem, miféle visszautasítástól félsz, mikor látod rajta, hogy tetszel neki.
2/3 A kérdező kommentje:
Elöször is sajnálom elirtam én is szerelmes vagyok belé...
Másrészt sokszor hallotam hogy rólam beszél
2014. ápr. 7. 20:19
3/3 anonim válasza:
de ha nem beszéltetek még nem vagytok egymásba szerelmesek :DD maximum tetszetek egymásnak.. érted egyáltalán mit írt az első válaszoló? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!