Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit javasoltok? Bevaljam az...

Mit javasoltok? Bevaljam az igazat?

Figyelt kérdés
csináltam poénból egy kamu fecebookot és az egyik srác akit megismertem agyon megtetszett. nem hegy helyes gyerek, de folyton mosolygok amikor beszélünk, kedveseket mond, és mindig megnevettet ha magam alatt vagyok. mindenben igazat mondtam neki, csupán a kinézetem más, nem tudom mihez kezdjek, túl komolyra fordult a kapcsolatunk, megígértette velem hogy midig legyek vele őszinte, de már sírtam is emiatt, félek hogy ha elmondom neki az igazat mindennek vége lesz :'(
2014. ápr. 6. 20:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nem attól féltem ,h nem fogok tetszeni neki, csak bejelöltem embereket, és van egy másik is akivel megismerkedtem, vele csak jó barátok lettünk
2014. ápr. 7. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!