Mond olyat egy fiú, hogy "jól nézel ki", ha nem úgy gondolja, és nem is tetszem neki meg semmi?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 16:03
1/5 anonim válasza:
Én nem szoktam. De ez csak az én személyes meglátásom. Ha nem tetszik egy lány, akkor nem is bókolok neki, ilyen egyszerű.
3/5 anonim válasza:
attól hogy azt mondja jol nézel ki még ne biztos hogy akar töled bármit is. Nincs ebben semmi. Én is meg tudom állapitani valakiröl jól néze-e ki de ettöl még ne akarok töle semmit.
4/5 anonim válasza:
ha magától mondja és nem az hogy megkérdezed tőle hogy jól nézel-e ki akkor azt igen úgy gondolja hogy jól nézel ki de attól még ahogy előttem is írták nem feltétlen szeretne tőled bármit is barátilag is lehet valakinek azt mondani hogy jól néz ki
5/5 anonim válasza:
persze. nekem is sok fiú barátom szokta mondani, hogy jól nézek ki, de ettől függetlenül nem akarnak semmit. csak épp tetszik nekik az aznapi cuccom, vagy tudom is én mi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!