Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csalódtatok már valakiben...

Csalódtatok már valakiben (valakikben? ) ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy beszélgettetek/ismerkedtetek, minden szépnek tűnt, de aztán mégis csalódnotok kellett.

2014. ápr. 6. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 4-es vagyok.

22 éves vagyok,és nem valószínű,hogy mindet kibannolták volna.Itt nem egy lányról van szó,hanem többről.Soknak segítettem is,akikkel ismerkedtem pedig tényleg vagy képcsere után vagy csak szimplán beszélgetés közben elkezdtek kevesebbet írni és érdeklődni,majd nem is válaszoltak már egy idő után,egy bocsi-t sem kaptam,amivel legalább megmondták volna,hogy nem érdeklem őket vagy bármi hasonlót.

Pedig voltak többen,akiknek tetszettem külső ügyileg is,csak az egyik nem hitte el hogy én vagyok valóban,volt olyan is,aki még közel is lett volna,közös ismerősünk is volt,de ő is eltűnt nagyon hamar.Hozzátenném,teljesen normális és átlagos lánynak tűntek,aztán idővel az összes lelécelt.

2014. ápr. 6. 12:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Oh, de még hányszor...

22N

2014. ápr. 6. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:

A fiúk pattannak le folyton.

Duma duma. Aztán se szó se beszéd a föld nyelte el.

26l

2014. ápr. 7. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt párszor, hogy beszélgettünk, majd a másik fél egyszercsak eltűnt bármiféle köszönés stb nélkül. Nem azért mert bármit is akarnék meg ilyenek, de elég elszomorító. :(
2014. ápr. 12. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!