Ezzel most le akart razni?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lannyal nemreg de nemtudom mi az amit akar. Aztmondta nem szeretne kapcsolatot mert meg nem sikerult lezarnia az elozot. De azt mondta hogy nagyon kedvel csak most nem szeretne semmit. De beleegyezett egy barati talalkaba! Ezt most mire veljem? Egyezzek bele majd szepen lassan kozeledjek fele??
21/F
2014. ápr. 5. 12:37
1/5 anonim válasza:
most nem érdekled eléggé. ne maradj a közelében.
2/5 anonim válasza:
Mit veszíthetsz? Találkozgatsz vele és ismerkedsz is mellette, ergo több vasat tartasz a tűzben.
3/5 anonim válasza:
egyezz bele aztán lehet kialakul belőle több is
4/5 anonim válasza:
Szerintem találkozgass vele, lehet idővel megváltozik, hogy mit akar... vagy lehet, te ábrándulsz ki belőle, kitudja. De annyira azért még ne éld bele magad.
5/5 anonim válasza:
2,
azt veszítheti, hogy ha belezúg a csajba, akkor nem akar majd esetleg másokkal is találkozni mellette. egyébként tényleg elég jó ötlet, hogy ő is meg más is, csak nem tudom, mennyire lehet megvalósítani.
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!