Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezzel most le akart razni?

Ezzel most le akart razni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lannyal nemreg de nemtudom mi az amit akar. Aztmondta nem szeretne kapcsolatot mert meg nem sikerult lezarnia az elozot. De azt mondta hogy nagyon kedvel csak most nem szeretne semmit. De beleegyezett egy barati talalkaba! Ezt most mire veljem? Egyezzek bele majd szepen lassan kozeledjek fele??

21/F

2014. ápr. 5. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
most nem érdekled eléggé. ne maradj a közelében.
2014. ápr. 5. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit veszíthetsz? Találkozgatsz vele és ismerkedsz is mellette, ergo több vasat tartasz a tűzben.
2014. ápr. 5. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
egyezz bele aztán lehet kialakul belőle több is
2014. ápr. 5. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem találkozgass vele, lehet idővel megváltozik, hogy mit akar... vagy lehet, te ábrándulsz ki belőle, kitudja. De annyira azért még ne éld bele magad.
2014. ápr. 5. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:

2,

azt veszítheti, hogy ha belezúg a csajba, akkor nem akar majd esetleg másokkal is találkozni mellette. egyébként tényleg elég jó ötlet, hogy ő is meg más is, csak nem tudom, mennyire lehet megvalósítani.

1.

2014. ápr. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!