Lányok, volt már, hogy neten ismerkedtetek egy fiuval, és képek alapján nem ütötte meg maximálisan a lécet, és ezért elkezdtétek húzni az időt?
Figyelt kérdés
Mert egyszerüen rátok jött a hiszti, hogy "áááá, ez a srác nem néz ki elég jól számomra"...és elkezdtetek közönyösek lenni, meg unalmasak, és az egész szituácio feszültté vált, mert legszivesebben ki akartatok volna szállni az egész dologból, de az meg konfliktussal jár, azt meg ti nem szeretitek. Igy, hát hagytátok, hogy magától szétessen a kommunikáció és meg is van oldva, hogy a pasi magától lekopott.2014. ápr. 4. 18:48
1/5 anonim válasza:
Igen,aztán volt akivel találkoztam is,reméltem, hogy élőben esetleg jobb...Aztán egyikünk se kereste a másikat,vagy pedig egyből töröltem,tiltottam őt telón :D
Volt akinek azért megmondtam egyből, hogy bocsi,de többet nem találkozunk.
2/5 WheneverYouWant válasza:
Ez azért is szokott sokszor megesni mert a lányok többsége nem képes értelmesen egyenesen megmondani hogy mivan. Azt értem hogy húzzák a srác agyát mikor a jó irányba haladnak de mikor már semminek semmi értelme akkor minek...
3/5 anonim válasza:
Ez most célzás volt arra hogy mi történik éppen velem?o.O :D Nem az én részemről .
4/5 anonim válasza:
Volt aztán egy mai napig tartó,nagyon erős vonzalom lett a vége.Nem is vonzalom,imádom a srácot!
5/5 Költőnő? válasza:
Kommunikációhoz mindig két ember kell. Plusz van, h az ember nincs éppen aktuálisan túl kommunikatív állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!