Valaki nem akar beszélgetni? Rólam dolgok lent!
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és Vanda a nevem. Budán lakom. Szeretek olvasni és írni. Imádom az 1D-t, de azért tudok másról is beszélni. ÉS MOST NAGYON UNATKOZOM :))))))jah, és beteg vagyok most...:(2014. ápr. 4. 17:49
1/12 anonim válasza:
"Imádom az 1D-t"
Ettől a tinifiúk nyolcvan százaléka kútba ugrik. A többi pedig nem irántad érdeklődik.
A gyk-t pedig nem társkeresőnek kellene használni. Erre ott van az ismeretlenek.hu.
3/12 anonim válasza:
Nem akarok hülye lenni, de mi az az 1D? Kajak nem vágom.
5/12 anonim válasza:
én is hülye vagyok mert nem tudom mi az 1D :D
6/12 anonim válasza:
Egy brit "fiú"csapat, akiknek a célközönsége a 14 éves lányok. Az internet szinte egységesen utálja őket, az undorító nyálas zenéik, és a viselkedésük miatt. Viszont egyes "páwák" példaképként tekintenek rájuk.
7/12 anonim válasza:
Köszi az infót. Én csak metalt hallgatok, tv-t nem nézek és kajak nem vágtam. Már azon gondolkoztam, hogy a képeket szereti mert az is 1D, de az első hozzászóló bizonytalanná tett. Köszi.
8/12 anonim válasza:
Amúgy azért jobbulást. Szerencsétlen dolog hétvégén betegnek lenni és sulira felgyógyulni. XD (Jó bunkó voltam. Harmadik válaszra a jobbulásig azért eljutottam.)
9/12 A kérdező kommentje:
Az 1D, One Direction egy FIÚ csapat, akiket a brit xFaktorban fedeztek. 10-30 évesek a rajongók :) A zenéjük önbizalmat adnak mindenkinek :) Nagyon jól keresnek, sok a rajongó, vagyis Directioner. Nekem megváltoztaták az életem, miattuk nem vagdosok már...egyszerűen elvarázsolnak, de ezt az utálok nem érthetik, amiért őszintén sajnálom őket :)
2014. ápr. 4. 18:11
10/12 anonim válasza:
Ja, hogy vagdostál is?! Uramatyám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!