Hogyan ismerkedhetnék megy egy bizonyos kerekesszékes sráccal?
Egyetlen ismerősöm sem kerekesszékes, nem tudom hogy zavarná e, ha esetleg segíteni akarnék neki, sok terem nem akadálymentesített az egyetemen, és van vele közös órám. De nem tudom jó néven venné e, vagy esetleg sértődés lenne e ha segítenék neki.
Vagy egyáltalán hogyan ismerkedjek meg vele, mit mondhatnék neki?
23/L
lehet, hogy a srác amugy joképü meg atletikus termete van genetikája miatt, csak épp toloszékbe került. De még igy is vannak lányok, akiknél böven megüti a lécet.
Mondjuk ezek valszeg olyan csajok, akik a srácnak nem igazán ütik meg a szintet. De a lány meg reménykedik, hogy LEGALÁBB igy lehet egy joképü pasija.
Ez oké, hogy normális emberként tekintek rá (alap dolog), és egyik válaszolónak reagálva nem nyomi a srác, és eléggé szűk látókörre vall az ilyennel poénkodni, kedves válaszolók !!
Igen, mint pasi érdekel, de egyébként is segítenék neki, másoknak is segítettem már, de ők lányok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!