Szeretitek ha a fodrász kérdezősködik rólatok? Nekem ez olyan mint a recepció meg étterem, ahol mindenki "őszintén" örül neked a pénzedért Van-e barátod, barinő, meg mivel foglalkozol stb.
Attól függ. Én szeretek hozzá járni. Mert dumálgatunk de nem úgy, hogy megkérdez mindent.
Viszont volt olyan fodrászom aki folyton kérdezgette a sulit/munkát/család/barátnő stb-t és már zavaró volt.
24F
Ha normálisan beszélgetünk egy témáról, ami úgy magától jön, akkor semmi bajom vele, de amikor erőltetetten csakazért is próbál beszélgetni, ötéveseknek való hülye kérdésekkel, hogy pl. megy a suli? vannak már ott barátaid? tetszik valamelyik szaktársad? hülyék a tanárok?, mintha ez benne lenne a munkaköri leírásukba, na attól frászt kapok és mindig megfogadom, hogy oda többet nem megyek. De nagyon kevés fodrász van sajnos, aki nem akar mindenképpen dumálni, a férfiak normálisabbak ilyen szempontból, ők csak megkérdezik milyen legyen, aztán csendben csinálják a dolgukat, de sajnos köztük kevés a női fodrász.
L/26
Engem nem nagyon kérdeznek, pedig nincs visszataszító fejem, sőőt. Lehet hogy alapból látják a "hagyjál"-t a szememben.
Alapjáraton, bemegyek, megbeszéljük milyen legyen. Aztán néha rákérdez, hogy milyen alkalom lesz, hogy pont ezt választottam. Esetleg még hozzáteszi viccelődve, hogy látszik itt-ott, hogy saját magam próbáltam vágni a hajam. Együtt nevetünk rajta. És kész.
Tehát én eddig nem fogtam ki ilyen beszédeset, akinek a kérdései felszínesek és monotonak lennének.
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!