Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretitek ha a fodrász...

Szeretitek ha a fodrász kérdezősködik rólatok? Nekem ez olyan mint a recepció meg étterem, ahol mindenki "őszintén" örül neked a pénzedért Van-e barátod, barinő, meg mivel foglalkozol stb.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, mindig ugyanazok a körök, de sajnos fodrászhoz meg menni kell :D 25f
2014. ápr. 4. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Attól függ. Én szeretek hozzá járni. Mert dumálgatunk de nem úgy, hogy megkérdez mindent.

Viszont volt olyan fodrászom aki folyton kérdezgette a sulit/munkát/család/barátnő stb-t és már zavaró volt.

24F

2014. ápr. 4. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
barinő-ez meg milyen szó?
2014. ápr. 4. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:
barátnö :D a barinő.. amugy én se szeretem hogyha tulságosan belemászik az életembe egy olyan ember akivel alkalmanként találkozok.. pl csinálja meg a körmöm és sluszpasz
2014. ápr. 4. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha normálisan beszélgetünk egy témáról, ami úgy magától jön, akkor semmi bajom vele, de amikor erőltetetten csakazért is próbál beszélgetni, ötéveseknek való hülye kérdésekkel, hogy pl. megy a suli? vannak már ott barátaid? tetszik valamelyik szaktársad? hülyék a tanárok?, mintha ez benne lenne a munkaköri leírásukba, na attól frászt kapok és mindig megfogadom, hogy oda többet nem megyek. De nagyon kevés fodrász van sajnos, aki nem akar mindenképpen dumálni, a férfiak normálisabbak ilyen szempontból, ők csak megkérdezik milyen legyen, aztán csendben csinálják a dolgukat, de sajnos köztük kevés a női fodrász.

L/26

2014. ápr. 4. 13:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán, mert személyes dolgokról nem szeretek beszélni. Csak komolyabb dolgokról, amikről viszont a fodrászoknak nem sok fogalmuk van.
2014. ápr. 4. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem nem nagyon kérdeznek, pedig nincs visszataszító fejem, sőőt. Lehet hogy alapból látják a "hagyjál"-t a szememben.

Alapjáraton, bemegyek, megbeszéljük milyen legyen. Aztán néha rákérdez, hogy milyen alkalom lesz, hogy pont ezt választottam. Esetleg még hozzáteszi viccelődve, hogy látszik itt-ott, hogy saját magam próbáltam vágni a hajam. Együtt nevetünk rajta. És kész.

Tehát én eddig nem fogtam ki ilyen beszédeset, akinek a kérdései felszínesek és monotonak lennének.

F/20

2014. ápr. 4. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
En szeretek a fodrasszal dumazgatni, iaz kb 10perc alatt meg is nyír engem :D
2014. ápr. 4. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, sem a magánéletemről sem a munkámról nem szívesen beszélek idegeneknek.Bár már fodrászhoz se járok jó pár éve. Előtte meg egy rokonomhoz jártam, na ott aztán főleg fokozott volt a pletykálkodás, mert kibeszélték az egész famíliát, meg gondolom ha én mondtam valamit másnap már azt is tudta az egész rokonság...
2014. ápr. 4. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 15 perc vagyok neki kb míg levág,addig lehordom az össze pártot, megebszéljük ki mit néz a tv-ben,akkor ott is lehordok pár szennyt.Kb ilyesmiket dumálunk:D
2014. ápr. 4. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!