Jól érzem hogy "bejövök" neki?
Figyelt kérdés
képbe került egy férfi az életemben, és tudjátok van az úgy hogy megérzed..de nem merek biztosat mondani. amikor sétáltunk beszélgettünk, felvette a tempómat, szorosan mellettem jött, amikor beszélt, végig a szemembe nézett, amikor elköszönt, lassan odahajolt, még lassabban puszit kaptam, megvárta amig indul a szerelvény, és végén elnevette magát olyan édesen.2014. ápr. 3. 22:19
1/8 anonim válasza:
Jól érzed. Bejössz neki ez biztos. Te bűnöző.
2/8 A kérdező kommentje:
bűnöző ? :))))) miért vagyok az ?
2014. ápr. 3. 22:26
4/8 A kérdező kommentje:
áh, nem hiszem hogy igy lenne.
2014. ápr. 3. 22:28
5/8 anonim válasza:
Amiket le írtál erre utalnak.:) Szóval biztos lehetsz benne. pont.
6/8 A kérdező kommentje:
most akkor várakozó álláspontra kell helyezkednem ? :) hátha kisül ebből valami.
2014. ápr. 3. 22:34
7/8 anonim válasza:
Annyira azért ne legyél várakozóba adj valami jelet ha úgy van mert el fog bizonytalanodni és akkor úgy fogja venni hogy nem érdekled.
8/8 A kérdező kommentje:
ok.
2014. ápr. 3. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!