Szolnoki/szolnok megyei huszonéves asperger szindrómás srácok! Lenne kedvetek ismerkedni? 25/L
Figyelt kérdés
Települést és életkort is írjatok!2014. ápr. 3. 08:03
1/3 kottadelsol válasza:
Szerintem ha valaki asperger szindrómás, akkor éppen hogy nincs kedve ismerkedni... Vagy tévedek?
2/3 A kérdező kommentje:
Azért van közöttük is olyan, aki szeret ismerkedni. Én is érintett vagyok. Légy szíves ne általánosíts!
2014. ápr. 3. 16:52
3/3 anonim válasza:
Kottadelsol:
Az Asperger szindróma (és az autizmus általában) nem egyenlő azzal, hogy az adott személy teljesen magába van fordulva, visszavonul az emberektől, stb. Mi ugyanúgy keresünk barátokat, szerelmet, stb, csak nekünk nehezebb. Sok autista nem érti meg az emberek közti kommunikációt, a test és arckifejezéseket, ami nem egyenlő azzal, hogy az adott személy egyedül a szobájában fogja tölteni az életét a Sonic the Hedgehog c. játékkal (hogy egy internetes sztereotípiát vegyünk). Valójában én szeretek kimozdulni a szobámból, de a jelenlegi lakóhelyemen csak a kocsma van, ahová ki lehet járni. Az alkoholt meg nem szeretem.
23/f/aspergeres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!