Miért akarnak a férfiak ennyire kétségbeesetten
ismerkedni?
Figyelt kérdés
Két hónappal ezelőtt regisztráltam love-hu-ra, próbaképpen és teljesen ledöbbentem az ott tapasztaltaktól. Az első 10 percben 30 levelet kaptam, dícsérték a külsőmet, az eszemet, holott sem képet nem töltöttem még fel magamról és a bemutatkozó szövegből sem derült ki sok minden, sebtében töltöttem ki. Itt gyakorin is azt vettem észre, hogy ha egy kérdésnél vagy válasznál megadom az életkoromat és a nememet,akkor valaki férfi álindokkal persze, de biztosan ír privát üzenetet. Facebookon dettó. Srácok, áruljátok el, miért görcsöltök rá ennyire a társkeresésre? Sokan azt mondják, hogy a lányok bunkók és elutasítóak, holott szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha mindenki tisztában lenne az adottságaival és reális elvárásokat szabna, mert egy csinos lány nem fog összejönni egy átlaos vagy csúnyácska fiúval, ha találhat jobbat is. Persze, a dolog nem csak a külsőn múlik, sőt, de az első benyomás nagyon is fontos.
Nem vagyok 'jócsaj', ezt egy szóval sem mondtam, hanem arra akartam rávilágítani, hogy sok férfinak irreális elvárásai vannak. Ha semmit nem tud nyújtani azon kívül, hogy bizonygatja, mennyire nagy a szíve, de se nem helyes, okos vagy bármi téren kiemelkedő, akkor felőlem ábrándozhat a csinos lányokról, de sosem fog kapni egyet sem. Nem akarom én megszabni, hogy kinek ki tetszen, de ne ringassuk magunkat hiú ábrándokba, legalábbis én nem teszem a fiúkkal szemben.
2014. ápr. 2. 17:52
12/22 anonim válasza:
Milyen magas vagy kérdező?
2014. ápr. 2. 17:56
13/22 anonim válasza:
Csak azon gondolkozz el h miért van az h egy nő kap 100 levelet egy pasi meg 1-et sem.
Ha értelmes vagy akkor ebből mindent megtudhatsz.
2014. ápr. 2. 18:01
14/22 anonim válasza:
Érdekes pár napja volt egy kérdés hogy miért kell egy csendes,tökátlag lánynak szuperpasi,ott mindenki a lányt támogatta hogy "mert nem szabhatja meg kihez vonzódik"
2014. ápr. 2. 18:03
15/22 anonim válasza:
Szerintem teljesen igazad van, de tudod sok a sértődékeny, komplexusos férfi (állítom, a válaszolók között is van pár), akik bármit megtennének, ha egy, a társadalom által kívánatosnak tartott lány legalább egy mosolyt villantana rá.
Olvassatok figyelmesebben, nem azt írta, hogy ő szép...
2014. ápr. 2. 18:03
16/22 A kérdező kommentje:
172 cm, de egy hogy jön ide?
Nem olvastam a kérdést, de a lányokat hajlamosabbak támogatni, egyrészt sok férfi nyalizik, másrészt a nők ilyen téren összetartóbbak (ha azt mondod valakire, hogy csúnya a barátnői jelenlétében, hát nem éred meg a holnapot, pedig tudod, hogy igazad volt).
2014. ápr. 2. 18:07
17/22 anonim válasza:
ha felmész ilyen nyomorék emberekkel teli oldalra, vállald a következményeit. Erre ezt lehet mondani. Vagy várod a fehér lovas herceget a love.hu-n, szál rózsát hoz ánuszban? :DD Jön a srác, aki sportos, szexi, okos, van cashe is meg egziimegzije is, jó a fsza is, csini-csudi pofi és az igaz hű szerelmet akarja megtalálni? :DDD pffff na nee! Ébresztő csipke rózsim! Hát hol vagyunk?! :D Ugyanolyan vagy, mint azok az ábrándozó balfékek, csak csajban. Az mitől is jobb? Ne haragudj, de ez az állás. És miért szidod őket, ha még csak jó csaj sem vagy? (azt te írtad...)
2014. ápr. 2. 18:09
18/22 A kérdező kommentje:
Ebbe nem megyek bele, van barátom, nem egy félisten, biciklitúrán ismertem meg, összeillünk. Könyörgöm, értő olvasás, és hol mondtam azt, hogy nekem egy adonisz kell.
2014. ápr. 2. 18:13
19/22 anonim válasza:
Ha van barátod, minek regisztráltál társkeresőre? :D
Én meg pont hogy a nőknél veszem észre az ilyen oldalakon az irreális elvárásokat. Szinte mindnél magas, izmos sportos, jó egzisztenciájú pasik a "nyerők", persze nem ártana ha előtte tükörbe is néznének.
2014. ápr. 2. 18:22
20/22 anonim válasza:
"mindenki tisztában lenne az adottságaival és reális elvárásokat szabna, mert egy csinos lány nem fog összejönni egy átlagos vagy csúnyácska fiúval, ha találhat jobbat is"...na meg talán nem kellene minden nőnek a fellegekben járnia....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!