Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúgy? ( Értelmes válaszokat...

Fiúgy? ( Értelmes válaszokat várok, főleg fiúktól )

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy tetszik egy fiú. Nagyon is. Kétszer beszéltem vele Facebookon mindkétszer én írtam rá. Hogyan kelthetném fel a figyelmét? Meg hogyan tudnám elérni hogy ő írjon rám? Fiúk ti mikor írtok rá egy lányra? És hanyadszori beszélgetés után? Meg nem tűnök ezzel túl nyomulósnak? Nem szeretnék az lenni. Segítség! :)

2014. ápr. 1. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne fb-n akarj bepasizni
2014. ápr. 1. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én akkor ha egy csaj felrakmagáról egy olyan profilképet amin megmutatja a nagyon mély dekoltázsát
 3/6 anonim válasza:
Ne Facebook-on beszélgess vele legyen ez az első lépés
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem egy helyen lakunk és egyébként sem hinném hogy találkozna velem. :/
2014. ápr. 1. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ha annyira távol lakik hogy ne tudnátok találkozni akkor meg mit akarsz tőle?vagy FB kapcsolat kategória?Esetleg távkapcsolat anélkül hogy találkoznátok? szerintem akkor ez nem túl megérős dolog.. Ha meg annyira nem lakik távol akkor igaza van a többieknek,ne fbn akarj bepasizni ;)
2014. ápr. 1. 18:07
 6/6 A kérdező kommentje:
De én találkoznék vele, annyira messze nem lakik. Csak azt hogy érhetném el, hogy rámírjon és keressen. Nektek mikor tetszik meg egy lány? Mármint értitek. :)
2014. ápr. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!