Szerintetek aki ilyen munkát akar végezni tutira nem 100-as?
Ismerkedek egy csajjal aki boncnok akar lenni.Nem ilyen tinihóbort, már tanulja a szakmát.
Elgondolkoztam, hogy ez normális? Egyébként nem halálmániás. Ezt leszámítva normálisnak mondanàm
Valamokka: Nem mindenki, csak te!
"emberekben turkál az összes orvos, ezt ugye tudjátok?"
És azt tudod-e, hogy azok az orvosok ÉLŐ emberekben matatnak és nem HALOTTakban?
Ennyi kretén embert... jó hogy nem mindjárt egy ilyen külön kasztba soroljátok a boncmestereket [link]
Szerintem sokkal kevésbé "100-as" egy óvónő, aki mások idióta kölykeire vigyáz, vagy egy gyorséttermi krumplisütögető, aki élelmiszernek nevezett szemetet ad el embereknek.
Minden sebész úgy kezdi:)
Énisnaz akartam sokáig lenni..aztána. Tanulmányaim nem votak elég jók hozzá...
Szeintem kőrboncnoknak egyszerűbb lenni, mint sebésznek.. Kisebb a felelősség..
Amúgy pedig ugyanúgy emberi testbe vág bele az ember...
Én soeciel a saját testemet is felajánlom az orvostudománynak..gyakoroljanak csak..
te jó ég ! hát először felháborodtam, aztán most már csak nevetek :D :D
az orvosira járok, és fel kell világosítsalak titeket, drágáim, hogy az első két évben heti két bonctermi gyakorlat van "kikészített" tetemeken, vagyis olyan testeken, amikben már nincs vér, formalinnal vannak kezelve a betegségek miatt. Harmadévtől pedig jön a patológia gyakorlat, ahol bizony behozzák a tegnapi autóbaleset áldozatát. Szóval igen, mindenki, aki orvosit végzett, pár évig turkált halottakban, még akkor is, ha végül pszichiáter lesz. Lány vagyok, és őszintén mondom nektek, hogy elsőre nem egy leányálom. Másodszorra sem. DE! pár dolog:
-mindenki, aki oda kerül saját maga ajánlotta fel a testét, illetve a balesetet szenvedetteknek a családjuk.
-tisztelettel, nem lealacsonyítóan bánunk velük.
-a gyakorlatok után elhamvasztják őket, és minden halottak napján megemlékezik róluk az intézet
a lényeg pedig: a Jóisten annyira csodálatosnak teremtette meg az embert, hogy már nem első alkalommal csinálom, de minden órán csak ámulok és nézem, hogy milyen érdekes. És nem tartom magam őrültnek. Legcsodálatosabb szakma szerintem orvosnak lenni, és az odavezető út hihetetlen érdekes! 20L
Még mindig jobb mint az egri patakből kihalásznia teszkós szatyrt a gyerekkel...
De ez csak egyéni velemény...
Az amputáció sem csodálatos, mégis van amikor az a kisebbik rossz..
Nem tudom láttad-e az Intim részek c. filmet! Ha nem, szerintem fuss neki egyszer, mert érdemes. Amúgy Howard Stern amerikai rádiós életéről szól, ő írta és ő is játssza a főszerepet! A Boros-Bochkor (de ún en bloc az egész "reggeli rádiózással" foglalkozó szakma) páros rengeteg dolgot átvett tőle és a műsorától.
Szóval a film úgy kezdődik, hogy immár ismert emberként egy showban Howard Stern egy igen érdekes ruhában készül berepülni a közönség elé, amikor elsétál előtte Ozzy Osbourne végignéz rajta és (most figyelj, mert nekem is pont ez jutott eszembe, amikor elolvastam a kérdésed) azt mondja: Hogy te mekkora egy fa5z vagy!
Mégis miért ne lehetne normális? Azért mert ez érdekli? Tudod Te mennyit köszönhetnek az orvosok a boncnokoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!