Kire hajtanál? Aki nagyon tetszik, de úgy érzed nem sok esélyed van, vagy aki kevésbé tetszik, de jó vagy nála?
Figyelt kérdés
Aki nagyon tetszik ahhoz, nincs elég önbizalmam... Kicsit úgy érzem kihasználnám azt a lányt aki kevésbé tetszik, de szerintem csak így tudnék önbizalmat szerezni. Kicsit bűntudatom van emiatt. Ti mit tennétek?2014. márc. 31. 18:03
1/4 anonim válasza:
Én csak arra hajtok, aki nagyon tetszik, aki érzéseket kelt bennem. Csak általában ezek a lányok jóval a szintem felett vannak, ezért nincs barátnőm.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, eddig én is így csináltam, de a sok pofára esés miatt kicsit lentebb adtam az igényeimet, de lehet mégsem jó ez így...
2014. márc. 31. 18:09
3/4 anonim válasza:
Annyira nem tuti ez így .
Arra hajts,aki szép és tetszik még ha el is utasít akkor is.Úgy is csak arra kíváncsi hogy mennyire vagy belevaló.Ha feladod annyival hogy tűnj el,akkor nem lesz eredmény
4/4 anonim válasza:
én csak arra, aki nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!