Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok valaki szeretne ismerke...

Csajok valaki szeretne ismerkedni? 14/f. (Többi lent)

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Még soha nem volt barátnőm. Tudom hogy ez ciki, de hát a korosztályom béli lányok felfogása miatt nem igazán van esélyem a lányok többségénél. Persze volt már néhány olyan szép és csinos csaj akinek be jöttem csak ők éppen másba voltak szerelemesek és érte harcoltak vagy éppen nem akartak szakítani vele így velük sem jött össze. Sokan azt mondják hogy érzelmileg sokkal érettebb vagyok a korosztályomnál és ezért utasítanak vissza, de szerintem inkább a külsőm az oka. Mert úgy veszem észtre hogy a mostani lányok felszínesek és inkább egy éjszakás kalandokat keresnek (sajnos már 13-14 évesen) a normális komolya kapcsolat helyett. Persze vannak kivételek akik szépek csinosak és érzelmesek is, de azok a lányok akik ilyenek és ismerem is őket, azok már mind meg találták a párjukat, tehát velük is esélytelen az egész. Akik meg ilyenek és nincs senkijük azoknak meg nem jövök be. Sajnos új csajokat meg ismerni pedig nem igazán van lehetőségem a lakhelyem és a szüleim miatt.

Én egy szenvedélyes romantikus és tartós kapcsolatot szeretnék egy olyan lánnyal akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz testileg és lelkileg is. És leginkább ezért vagyok el keseredve hogy egy ilyen alapvető dolgot nem tudok valóra váltani és ez miatt külsőre undorítónak belsőre tekintve pedig egy örök vesztesek érzem magam.

2014. márc. 31. 17:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyes írási hibákért.
2014. márc. 31. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
gyerek vagy még. nem vagy érett érzelmileg, hogyha azt gondolod, hogy ciki az, ha 14 évesen nem volt még senkid. ebben semmi ciki nincsen. maradj, amilyen vagy, fejlődj, még úgyis érsz, és akkor majd találsz valakit. a görcsös keresgélés sosem segít, inkább ront a dolgokon.
2014. márc. 31. 17:51
 3/3 anonim válasza:
írj:)
2014. ápr. 1. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!