Mit birnak a nők a náluk idősebb pasikon?
Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 14:58
1/8 anonim válasza:
Ugyan azt, amit mi a férfiak a nálunk idősebb nőkön. :)
Irigykedsz? :3
3/8 anonim válasza:
Olvass bele ebbe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
4/8 anonim válasza:
19 vagyok és nő, a párom 24. Érettebb mint a korombeliek, és biztonságot ad. Én a klasszikus pasi bókol a nőnek típusú kapcsolatokat szeretem de ez ma már nagyon ritka.
5/8 QueenRavenna válasza:
Csak röviden: Tapasztaltabbak, türelmesebbek, megértőbbek és odaadóbbak.
6/8 anonim válasza:
Kedves 4-es csak szólok, hogy egy 24 éves pasi az korodbeli.
A kérdező gondolom olyan korkülönbségre gondol mint pl egy huszonegynehány éves csaj mondjuk egy 33 éves pasival jár, vagy fekszik le.
Nekem jobban tetszenek. ennyi.
7/8 anonim válasza:
Én semmit. 22 vagyok, és ameddig nem volt barátom, addig a korral úgy voltam, hogy 18 és 30 között mindegy nekem. Nem ez a lényeg.
(A barátom amúgy 19)
8/8 anonim válasza:
Én pl.azt bírom,hogy a fiúk mivel éretlenebbek mint a lányok,ezért nekem minimum 14-15 éves srácok jönnek be, max. 16 ! Így legalább agyban egy helyen vagyunk!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!