Volt már valaki internetes szextárskereső oldalon? Mik a tapasztalatok? összejött valami?
Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 11:05
1/11 anonim válasza:
Szia mivel az oldal kimondottan a szexről szól így az tuti összejön!
2/11 anonim válasza:
Bocsika helyesbítenék :) szex tuti összejön! :)
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ez ennyire nem biztos,főleg a srácoknál.
2014. márc. 30. 11:16
4/11 anonim válasza:
Ha már egy ilyen oldalra be regizek akkor csak azért mert szexelni akarok és ezzel mindenki így van aki ott van.Ismerek olyan embert aki ott ismerte meg élete szerelmét is!
5/11 A kérdező kommentje:
Jó,de nyilván nem mindegy, hogy kivel, mindenkinek vannak határai...akármilyen suttyóval nem fog ...stb
2014. márc. 30. 11:27
6/11 anonim válasza:
Persze ezzel nem azt mondom hogy rögtön az első beszélgetés után kell találkozni! :)
7/11 anonim válasza:
baba hülyeségeket beszél, férfiként esélyed sincs szexpartnert találni
Eleve 5-10-szer annyi férfi van beregizve, és a lányok közel fele prosti vagy anyagi támogatót keres.
8/11 anonim válasza:
prostik szokták ott hirdetni magukat
9/11 anonim válasza:
Igen vannak ott sokféle emberek!De itt vagyok én példának :) be voltam én is regizve még mielőtt nem találkoztam a párommal.Nem vagyok prosti se lezbi! és soha nem érdekelt a pénz! Mégis volt akivel talákoztam és jó volt :)
10/11 anonim válasza:
Kiütéses lettem meg trippeles. A csaj meg zaklatott utána hogy fizessem ki a menetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!