Aki tetszik azt hiszi bunkó, hülye, bolond vagyok. Ez visszafordítható?
Figyelt kérdés
Régebben amikor nem ismertük egymást sajnos úgy hívtam fel magamra a figyelmét, hogy minél hangosabb, viccesebb voltam, most meg tudom,hogy nem igazán kedvel mert flegmának, butának tart. A buta az igaz is, mert ha nem játszom a hülyét akkor lehet nem így állna hozzám. nem tudtam nagy elkeseredettségemben , hogy közeledni hozzá. De egyébként nem vagyok annyira szörnyű,csak ha a közelemben van mindig valami hülye érzés fog el, hogy játsszam meg az agyam, hogy rám figyeljen. Rám is figyel, de sajna az ellenkezőjét szűrte le az énemből.2014. márc. 29. 19:50
1/5 anonim válasza:
Visszafordítható. Idővel talán már nem fog annyira tetszeni mint most.
2/5 anonim válasza:
A nyugodt énedet add, amilyen vagy igazából. Megváltozhat a véleménye.
3/5 anonim válasza:
Ó, hogy ez milyen ismerős! Mert idióta vagy...valószínűleg bukta.
4/5 anonim válasza:
Fiú vagy, ha jól sejtem, kedves kérdező?
5/5 anonim válasza:
azt javaslom,hogy egy ideig ha mellette vagy ne szólalj meg..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!