Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, mit tegyek?...

Mit csináljak, mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba aki tetszik. Legutobbi beszélgetésünkből kitűnt, hogy komoly párkapcsolatban él. A facebook profilján ugyan ez nincs jeken, de azóta a sráccal a közös képeit törölte, így nagy valószínűséggel szakítottak. Azért nem tudom a választ, mert ritkán és keveset látom. Tehát, mit javasolnátok? Puhatoljam ki inkább a párkapcsolat meglétét vagy inkább hívjam el randizni? A kérdés azért fontos dzámomra, mert ha nem szakítottak és tévedek az elég rossz fényt vetne rám, de ha kipuhatolom a választ és utána hívom el akkor meg érzéketlennek tűnök. Illetve mindezen túl is lehet, higy elhajt. Szerintetek?

2014. márc. 29. 00:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És mégegy nagyon fontos dolog. Nem értek ehhez a műfajhoz, mármint nem látom, nem veszem észre, ha a lánynak tetszem vagy nem, nekem ezek a jelek, mondjuk úgy magasak.
2014. márc. 29. 00:33
 2/12 anonim válasza:
Korod?:)
2014. márc. 29. 00:46
 3/12 A kérdező kommentje:
20
2014. márc. 29. 00:49
 4/12 anonim válasza:
Szerintem a két véglet közötti megoldás a legjobb. Írtad, hogy beszélgettetek már, hát szánj erre még időt, beszélgess vele, ha módod adódik rá! Ha frissen szakított, akkor úgyis épp maga alatt van és minden bizonnyal jól fog neki esni lelkizni egy kicsit. Ebben az esetben viszont türelemre intenélek: amíg nem heverte ki az előző párkapcsolatát, addig nem képes érdemben újat kezdeni úgy, hogy lélekben is veled legyen. Ezen kívül egy lelkileg épp legyengült állapotban lévő nő érzelmi labilitását sem szabad kihasználni. Ha többet beszélgetsz vele és figyeled a reakcióit, és úgy érzed, szívesen van veled, akkor csak úgy, beszélgetés közben is fölvetheted, hogy volna-e kedve folytatni a társalgást egy kávé vagy egy kóla mellett. Voilá: kész is a randi!
2014. márc. 29. 18:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, logikus lenne, de ritkán látom, mert nincs együtt óránk, ha meh meglátom és kvázi rászállok az meg feltűnő.
2014. márc. 29. 19:22
 6/12 A kérdező kommentje:
És, hát nem biztos ez a szakítás, csak én gondolom. Mert ezt a képleszedegetést akkor szokták csinálni.
2014. márc. 29. 19:43
 7/12 A kérdező kommentje:

De ha leírnád miféle jeleket kéne a testbeszédében látnom az sokat segítene, mindt mondtam nem értek ehhez :)

Ezeket a jeleket sosem láttam így fel sem ismerhetem.

2014. márc. 29. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Tessék egy jel: taperolnak, meg megfogják a kezed és úgy dumálnak a szemedbe.
2014. márc. 31. 05:54
 9/12 anonim ***** válasza:

teljesen normális, hogy a magánéletét nem teregeti ki a facebook-on

lehet, csak megjött az esze és azért szedte le a képeiket

2014. márc. 31. 08:14
 10/12 A kérdező kommentje:

3. válaszoló, hát veled csak a vákaszok száma nőtt...

Utolsó: nyilván reális a meglátásod és az eddig kifejtettek alapján láthatod, hogy én sem tartom biztosnak a szakítást, de mégis facebookon ez mégis egy , öhm, nemzetközi jelzés. Egyébként sok magánjellegű képe tobábbra is kint van. Persze ettől még lehet igazad a dilemám ezért is dilemma.

2014. márc. 31. 10:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!