Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek így lehet barátnőm?

Szerintetek így lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, szeretném hogy legyen barátnőm, de az a baj, hogy nagyon vékony vagyok, és emiatt nem vagyok szép sem, habár az arcom szép, meg minden, de basszus amúgy fejtől lefelé, azért anorexiától távol vagyok, de attól még vékony vagyok.

Szerintetek így lehetne egy olyan barátnőm, aki csinos és szép is? :((

2014. márc. 28. 23:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Csak ha lány vagy! :D
2014. márc. 28. 23:38
 2/20 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból beszélek: nemigen. De ha van önbizalmad, bármi megeshet. Nekem leginkább az hiányzik.
 3/20 anonim ***** válasza:
Komolyan magamhoz nyúlok mostmár....ma mindenki vékony vagy magas?????
 4/20 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom is az,hogy nem nagyon lehet így. :/

Én már beletörődtem...

2014. márc. 28. 23:39
 5/20 anonim ***** válasza:
nem csak a külsőn múlik, legyél vicces és add mindig önmagad :) ha változtatni akarsz a vékonyságodon, akkor a fegyencedzést ajánlom neked, le lehet tölteni, idő kell hozzá, de hidd el én is vézna srác voltam, az M es póló lötyögött rajtam, két év telt el és vannak L es pólóim amik feszülnek rajtam :)
2014. márc. 28. 23:40
 6/20 anonim ***** válasza:

Az önbizalom legalább annyit számít mint a külső, de ha a vékonyságod miatt rosszul érzed magad akkor mindkettővel bajok vannak.

Ha ennyire zavar megpróbálhatsz változtatni rajta.. Erős étrenddel(persze nem kóla + csoki minden mennyiségben, csak egészségesen) és edzéssel megerősödhetsz.

2014. márc. 28. 23:41
 7/20 anonim ***** válasza:
#3 én vékony és magas vagyok :D
 8/20 A kérdező kommentje:

hát fogalmam sincs, igazából a lányok szívesen beszélgetnek velem amiatt, mert mellettem tuti nem unatkoznak, meg azzal állok le beszélgetni, akivel akarok egyébként, és akkor nevettetek meg valakit, amikor akarok.

Ezt kihagytam

9/20 anonim ***** válasza:

Ha ez vigasztal, én alacsony vagyok és zömök és nekem sincs barátnőm.

Mellesleg én pont azt látom, hogy mostanában a magas, nagyon vékony, felnyalt hajú srácok jönnek be a 15-18 éves korosztályú lányoknak.

2014. márc. 28. 23:42
 10/20 A kérdező kommentje:
Csajok szóval tartásával és lekötésével annyira nincs gond
2014. márc. 28. 23:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!