Szerintetek így lehet barátnőm?
Nem is tudom, szeretném hogy legyen barátnőm, de az a baj, hogy nagyon vékony vagyok, és emiatt nem vagyok szép sem, habár az arcom szép, meg minden, de basszus amúgy fejtől lefelé, azért anorexiától távol vagyok, de attól még vékony vagyok.
Szerintetek így lehetne egy olyan barátnőm, aki csinos és szép is? :((
Az én tapasztalatom is az,hogy nem nagyon lehet így. :/
Én már beletörődtem...
Az önbizalom legalább annyit számít mint a külső, de ha a vékonyságod miatt rosszul érzed magad akkor mindkettővel bajok vannak.
Ha ennyire zavar megpróbálhatsz változtatni rajta.. Erős étrenddel(persze nem kóla + csoki minden mennyiségben, csak egészségesen) és edzéssel megerősödhetsz.
hát fogalmam sincs, igazából a lányok szívesen beszélgetnek velem amiatt, mert mellettem tuti nem unatkoznak, meg azzal állok le beszélgetni, akivel akarok egyébként, és akkor nevettetek meg valakit, amikor akarok.
Ezt kihagytam
Ha ez vigasztal, én alacsony vagyok és zömök és nekem sincs barátnőm.
Mellesleg én pont azt látom, hogy mostanában a magas, nagyon vékony, felnyalt hajú srácok jönnek be a 15-18 éves korosztályú lányoknak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!