Fiúk! Vékony vagy inkább a duci csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 21:42
11/28 anonim válasza:
Vékony, de a 168 cm 54 kg az simán lehet vékony is.
12/28 anonim válasza:
nekem inkább a vékonyak, persze nem az anorexiások , csak a simán karcsú csajok
13/28 anonim válasza:
Amelyiknél elég lenne csak tepsis krumplit sütni ebédre, mert a hurka körülfonja a csuklóját...
Viccen kívül: az átlagos, sportos, minimálisan husis nőket preferálom. De ha jön egy molett hölgy, akinek elragadó bája van és nagyon csodás személyisége, akkor meglékelem őt is szívesen. :)
14/28 A kérdező kommentje:
13-as eddig ez a kedvencem! :D
2014. márc. 27. 21:50
15/28 anonim válasza:
A 168/54 nekem már sovány, súrolja az anorexiát, még akkor is, ha ez divat!
16/28 anonim válasza:
Sportosak :P
ducik nem, vékony az jó
17/28 anonim válasza:
A normális, családcentrikus, józan, erkölcsös lányok jönnének be nekem, ha léteznének ilyenek...
19/28 anonim válasza:
Ne legyen szélsőséges, betegesen sovány, vagy kövér, elhízott. A kettő között tetszik többfajta testalkat is, személyfüggő. Ha tetszik valaki, nem fogom méregetni, hogy hány kiló meg mi hány cm rajta :)
20/28 anonim válasza:
Persze,hogy csak ez a két lehetőség létezik...
Legyen rajta mit fogni,de látszódjon rajta,hogy szokott mozogni,bár ezek sem érnek sokat ha belsőleg nem fog meg.
Amúgy amit te leírtál az simán vékony,de inkább a centiket kéne nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!