Hol ismerkedhetnék autista lányokkal? 23/F
Figyelt kérdés
Lehet enyhén (Asperger szindróma) vagy erősebben is autista, a lényeg az hogy ilyen legyen. Ha arról van szó, akkor szívesen gondoskodom is róla.2014. márc. 27. 21:24
11/16 anonim válasza:
Nálunk iskolába a legtöbb ilyen lány arról ismerhető fel (félénkek), hogy egyálatalán nem sminkelnek, persze nem mindenkire igaz.
12/16 anonim válasza:
Én nagyon félénk lány vagyok,nem is sminkelek,de nálam ez megszokott dolog. A legjobb barátnőm autista,de egyáltalán nem szeret ismerkedni. Még annyira se mint én. Talán ezért ilyen jó a barátságunk. :) 17L
13/16 anonim válasza:
4-es voltam, Köszönöm, hogy kioktattál mi az autizmus, gyógypedagógus vagyok :)
14/16 A kérdező kommentje:
#12: Mennyi idős a barátnőd? Nem akarod megadni az elérhetőségét?
2014. márc. 30. 23:29
15/16 anonim válasza:
Ez meg milyen kérdés.
Állj le és ne zaklass ismeretlen vadidegen embereket...
Milyen világban élünk jó ég. Elérhetőség.
Egyébként menj el Budapesten az Ability Parkba, sokat tanulhatsz és ismerkedhetsz is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!