Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg fiúk, van köztetek...

Meleg fiúk, van köztetek olyan, aki szívesen barátkozna hetero lánnyal?

Figyelt kérdés

2014. márc. 25. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is meleg vagyok, de szívesen venném ha megpróbálnál a helyes útra terelni!
2014. ápr. 4. 01:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
6.: gondolom, mert olyanokról is elbeszélgethetnek, ami egy heteroval kínos lenne.
2014. júl. 8. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:

De amúgy ez csakis nyitottság kérdése heteró fiúk esetében is.

Tényleg él ez a hamis kép, hogy mert lányokkal jobban kijönnek a melegek és stb, de ez nem annyira igaz.

1, Én pl soha nem ismertem annyira homofób fiút, mint lányt! Bizony!

2, Aztán: az egyik legjobb barátom egy abszolút heteró fiú volt, ő mindig elmesélte a csajos ügyeit, én meg neki a fiús ügyeket, és még sértésnek is vette, hogy miért feltételezek róla olyat, h őt ez zavarná, hiszen a haverom, és ő csak örül, ha nekem jó. Ennyi. És még csak fel se vetődött az soha, h pl buliba mentünk, és ő hozta az éppen aktuális bnőjét, én miért viszek fiúbarátot. Ha nem vittem, még meg is kérdezte, h miért nem. És így elvoltunk hosszú évekig, se csapatban se nyaralásnál se táborban se suliban se sehol nem okozott problémát.

Szal az egyes társadalmi, vagy inkább kulturális körökben hatalmas felfogásbeli különbségek vannak, de mint látod, nálunk ez sose volt probléma, és soha 1 rossz szót nem hallottam tőle emiatt. Hangsúlyozom, egy csajok bálványa, nőfaló srácról van szó, soha nem volt köze fiúhoz, csak annyi, hogy nyitott, értelmes. Ez ennyire ritka jelenség nálunk? Vagy inkább itt is arról van szó, hogy a hőzöngő agresszív szélsőjobbos rétegnek csak nagyobb a hangja, az értelmesebb meg csendben van és ezért nem lehet észrevenni?

Jó kérdés: egy biztos! Én csakis heteró fiút tudok elképzelni legjobb barátomnak, és vele se kell h tabu legyen ez a téma.

2014. júl. 8. 08:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz :D 14/F/m
2014. júl. 8. 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én hetero fiú vagyok :(.
2015. márc. 29. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!