Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti ijesztőnek találját...

Lányok! Ti ijesztőnek találjátok, ha túl lényegretörő egy fiú?

Figyelt kérdés
Mármint nem a szexre gondolok, hanem csak hogy tudatja veletek, hogy tetszetek neki. Ilyenkor megakad a beszélgetés?

2014. márc. 24. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

7:

De mit kell ezen elMONDANI? Csinálni kell, nem beszélni. Egy fiú szemszögéből kb. az lenne a helyes módszer hogy meghódítson egy lányt. Ha nagyon rendben van a srác, akkor tudja hogy mit kell tennie. Azok a srácok mindig bejöttek, akik határozottan, gyorsan cselekedtek. Írok egy sablon szituációt a csókig bezárólag:

Találkozom vele (pl. nappal valahol, vagy éjszaka szórakozóhelyen). Beszélgetünk egy jót és a végén elkéri a számom. Ha éjjel vagyunk és szórakozóhelyen, akkor fizikailag is minél közelebb kerül hozzám és akár a csókot is megpróbálja.

Miután megvan a számom, pár nap múlva felhív és megbeszél velem egy randit. Találkozunk, együtt töltünk lehetőleg jó sok órát (3-6-8, stb.) és megpróbál megcsókolni. Ha eddig sok mindent jól csinált, akkor én sem akarok ellenállni neki.

Azok a férfiak (nem volt sok) akik eddig nagyon levettek a lábamról, valami ilyesmit csináltak. Röviden, nem sz@roztak.

2014. márc. 24. 23:39
 12/18 anonim ***** válasza:

7es vagyok

Bocsi én hirtelen nem szórakozóhelyes ismerkedésre gondoltam (mert ott még értelmes kapcsolatom nem született), hanem ilyen ismertségi körből valóra.

2014. márc. 24. 23:48
 13/18 anonim ***** válasza:
A tapasztalataim alapján akkor szeretik a nők azt, mikor nem kertelsz, ha kifejezetten rákérdeznek dolgokra, egyébként a tettek dominálnak, azt is úgy, ha nyilvánvaló a szándékod (kivéve mondjuk csak a szex, azt nem mindenki díjazza).
2014. márc. 24. 23:52
 14/18 anonim ***** válasza:

12:

Nem csak ez a kettő létezik, amit te elmondasz. Ismeretségi kör, meg szórakozóhely? Ennyi számodra a világ?

Mi van azzal, hogy nappal kezdeményezel lányoknál (ha fiú vagy)? Az utcán, az iskolában, a könyvesboltban, a buszon, a pékségben, a kávézóban, stb.

2014. márc. 24. 23:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyetemre járok reggel 8tól este 8ig benn vagyok, hétvégén pedig pihenek vagy/és tanulok.

Aki nem ebben él, az nem tudja felfogni, hogy nem azért nem vagyok vele többet, mert nem akarok ,hanem mert rohadtul nem érek rá.

Itt lesz praktikus az, ha valami ismerőst szed össze az ember, akivel majdhogynem alapból egész nap egy helyen van.

2014. márc. 25. 00:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha lány jött szóba, akkor biztos valami olyan karon vagy, ami tele van csajokkal (bölcsész, jogi, közgáz, tanári, stb.). Gondolom nálatok is félórásak a szünetek. Gondolom néha van lyukas óra.

Volt olyan fiú ismerősöm, aki sokszor a 30 perces szünetünkben elment csajozni az épületünkben, csak úgy. Elment a büfébe, járkált kicsit a folyosókon, stb. és lányokat szólított meg.

2014. márc. 25. 00:43
 17/18 anonim válasza:
Én szeretem a határozott srácokat, naaaagyon, aki érzeteti amit gondol, nem feltétlenűl szószerint, de rövid idő elteltével akár úgyis, persze nem túl nagy szavkat használva mert azoktól kiráz a hideg, szóval semmi örökké, és szeretlek is csak akkor amikor már nem rózsaszínű füllentésként hat. Szóval nem ijesztő, a hatérozottság piszkosul dögös és kár, hogy én kevés ilyennel találkozom
2014. márc. 25. 21:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, mérnök képzésen vagyok, 2% lányarány, de ez nem okoz problémát.
2014. márc. 25. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!