Mi baja lehet a pasimnak, szakítsak ezek után vele?
Figyelt kérdés
azt hiszem kifogtam az álompasit, vagyis azt hittem..külsőre 10/10-es a pasi, nagyon cuki, kedves, meg minden de van egy furcsa hibája. eleinte még nem érdekelt amikor facen belájkolta a padödőt, szikora robit, josh és juttát, meg ilyenekhez hasonlókat, ill. állandóan ezek zenéit osztogatta..viszont később amikor komolyabbra fordult a kapcsolatunk, azért nem akart velem lefeküdni, mert hallgatta szikora egyik albumát max hangerőn, máskor meg lemondta a mozit, mert padödő koncertre ment..és mindig ilyenek mögé bújt, karácsonyra nem adott ajándékot, mert kasza tibis pólót vett a pénzből magának és azt mondta rám már nem jutott..nem régóta telerakta a falát padödős poszterekkel, értitek, abba a két dagadt kopasz csajba szerelmes :@ ugyanis egyszer amikor nála voltam mikor benyitottam a képükre verte..elegem van a szar zenei ízléséből, egész nap a ballag a katona megy a fejébe, sztem ott fogom hagyni! ti mit csinálnátok?2014. márc. 24. 21:42
11/14 anonim válasza:
Elég hihetetlen számomra ez a dolog, valószínűleg mert nem normális egy helyzet.
És te miért vagy még mindig vele? Azért mert 10/10?
12/14 A kérdező kommentje:
mert ezeken kívül egy tök jó fej srác , és szeretnék vele lefeküdni
2014. márc. 24. 22:39
13/14 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ha nem változtat akkor szakítasz vele és ehhez tartsd is magad.
14/14 anonim válasza:
El kell döntened, hogy mi a fontosabb. Az, hogy a srác külsőre 10/10-es, vagy hogy nem jön be neked a zenei ízlése. Szerintem az lenne az ideális, ha belsőleg is 10/10-es lenne... De úgy tűnik, nem illetek egymáshoz. Az, hogy jól néz ki, egy dolog, hiába, ha más világban él, mint te. Keress hozzád illő srácot és ne a külső domináljon! Vagy ha mégis annyira oda vagy érte, akkor a zenei ízlését is el tudod fogadni. Ha vki igazán szeretsz, akkor elfogadod úgy, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!