Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, volt már olyan, hogy...

Lányok, volt már olyan, hogy A és B udvarolt, B-t választottátok, nem jött be, és visszamentetek A-hoz?

Figyelt kérdés

Lányok, volt már olyan, hogy A és B udvarolt, B-t választottátok, nem jött be, és visszamentetek A-hoz?

Tehát két udvarló volt egyidőben, és úgy gondoltátok, B sokkal jobb, A-nak mondjuk nincs esélye. Aztán nem jött össze B-vel sokáig, és/vagy rájöttetek, hogy A-t kellett volna...

2014. márc. 24. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
nem, mivel nem vagyok ilyen felszínes ribizli
2014. márc. 24. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Igen volt. Olyan is volt, hogy mindkettő bejött egyszerre és kettővel kavartam. Az meg, hogy ki mit gondol, nem érdekel. Mindenki csinálja azt, amitől jól érzi magát.
2014. márc. 24. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem mert én megfontoltan választok párt. Többször is volt, hogy több férfi udvarolt, de soha nem bántam a döntésem. Nem azt kell választani aki jobbnak tűnni, hanem azt akivel boldog tudsz lenni. Én inkább nem választom sem A-t sem B-t, ha nem tudom olyan mélységeiben megismerni őket, hogy tudjam valamelyikbe belefogok szeretni.
2014. márc. 24. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert ezek utan szemetseg lenne visszamenni A-hoz..
2014. márc. 24. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
*2-es ja te jól érzed magad, de az már nem érdekel ha másnak fáj. Fú de rühellem az ilyen nőket.-.-
2014. márc. 24. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
A négyzet meg B négyzet az egyenlő C négyzet.
2014. márc. 24. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös!

Hajrá! Míg te gyűlölködsz, én újabb remek estét töltök el :)

2014. márc. 24. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha neked ez jó, hogy ribaanc vagy. Nekem ok. Én is egy remek estét töltök el csak olyan emberrel akit szeretek.:) És én tükörbe is tudok nézni.:)
2014. márc. 24. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én már jártam így! 5 hónap után közölte velem, hogy neki másik fiú kell. Elment, 1 hónap múlva meg jött vissza, de már nem volt több esély.
2014. márc. 24. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!