Lányok, volt már olyan, hogy A és B udvarolt, B-t választottátok, nem jött be, és visszamentetek A-hoz?
Figyelt kérdés
Lányok, volt már olyan, hogy A és B udvarolt, B-t választottátok, nem jött be, és visszamentetek A-hoz?
Tehát két udvarló volt egyidőben, és úgy gondoltátok, B sokkal jobb, A-nak mondjuk nincs esélye. Aztán nem jött össze B-vel sokáig, és/vagy rájöttetek, hogy A-t kellett volna...
2014. márc. 24. 21:22
1/9 anonim válasza:
nem, mivel nem vagyok ilyen felszínes ribizli
2/9 anonim válasza:
Igen volt. Olyan is volt, hogy mindkettő bejött egyszerre és kettővel kavartam. Az meg, hogy ki mit gondol, nem érdekel. Mindenki csinálja azt, amitől jól érzi magát.
3/9 anonim válasza:
Nem mert én megfontoltan választok párt. Többször is volt, hogy több férfi udvarolt, de soha nem bántam a döntésem. Nem azt kell választani aki jobbnak tűnni, hanem azt akivel boldog tudsz lenni. Én inkább nem választom sem A-t sem B-t, ha nem tudom olyan mélységeiben megismerni őket, hogy tudjam valamelyikbe belefogok szeretni.
4/9 anonim válasza:
Nem, mert ezek utan szemetseg lenne visszamenni A-hoz..
5/9 anonim válasza:
*2-es ja te jól érzed magad, de az már nem érdekel ha másnak fáj. Fú de rühellem az ilyen nőket.-.-
6/9 anonim válasza:
A négyzet meg B négyzet az egyenlő C négyzet.
7/9 anonim válasza:
5-ös!
Hajrá! Míg te gyűlölködsz, én újabb remek estét töltök el :)
8/9 anonim válasza:
Ha neked ez jó, hogy ribaanc vagy. Nekem ok. Én is egy remek estét töltök el csak olyan emberrel akit szeretek.:) És én tükörbe is tudok nézni.:)
9/9 anonim válasza:
Én már jártam így! 5 hónap után közölte velem, hogy neki másik fiú kell. Elment, 1 hónap múlva meg jött vissza, de már nem volt több esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!