ViNeX kérdése:
Miért nem találom az igazit lassan 5 éve? Hol? És Hogy keressem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok es miskolcon lakom
Nemem:fiú
Nem ide illő valaszokat ne irjatok
2014. márc. 24. 21:15
1/13 anonim válasza:
15 éves vagy és te panaszkodsz? Akkor én mit szóljak 25 évesen? Fiatal vagy még előtted az élet, majd összejön.
2/13 anonim válasza:
Még bőven ráérsz kicsi fiú. :D
4/13 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet de már unom hianyzik a szerelem
2014. márc. 24. 21:18
6/13 A kérdező kommentje:
Öcsi mondom kímélj meg a hülye valaszoktol
2014. márc. 24. 21:20
7/13 anonim válasza:
Haat..15 vagy, lehet, jogy az "igazi" meg meg sem szuletett... Am meg boven van idod.
8/13 anonim válasza:
Már 5 éve?? 15 vagy, könyörgöm! Ne keresd, majd jön...
9/13 anonim válasza:
Jaj kicsi fiú........ bőven van 15 éved még hogy megtaláld és ha keresed nem találod de ha nem kutatod akkor rád talál.
Én 25 éves nő vagyok de még nem találtam meg :) én parázhatnék már, igaz én nem is keresem, mert már meguntam :D
10/13 anonim válasza:
5 éves? Óóóó aranyhaver,sehol nem vagy te még az igazi magánytól. Majd ha 28 leszel mint én, és folyamat szingli, na akkor már biztosra állíthatom hogy soha, és sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!