Léteznek még magas fiúk?
Figyelt kérdés
A magas fiúk tényleg ilyen kevesen vannak? 180cm-től felfelé gondoltam. Nem csak itt,máshol is ha ismerkedni szeretnék alig van magas fiú. Persze, nem ez a legfontosabb de valahogy mindenki akit érdeklek minimum 10 centivel alacsonyabb mint én, és az már (nekem) elég zavaró2014. márc. 24. 20:49
12/16 anonim válasza:
A magas férfi populáció kezd eltűnni, mint te is észrevetted. Léteznek még, de fogynak.
13/16 anonim válasza:
miért ne lennének ? milyen kérdés ez?...fáradt fú -.-
7évvel idősebbnek gondolnak:D ? tehát 14.. de kemény
miért tűnnének el? pont hogy elég tápanyaghoz jut mindenkit.Egyre magasabbak az emberek.
14/16 anonim válasza:
184:P de sokszor meg az a baj hogy vékony is mellé az ember,ez rám is igaz.. cirka 65kg
15/16 anonim válasza:
188 kaposvár
szerintem sok nálam magasabb van, bár konkrétan én az osztályomban 2-3. voltam a tornasorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!