Aki csaj ezen oldalon lóg, az nem nézhet ki jól?
Figyelt kérdés
akik válaszolnak minden szexuális kérdésre lányok, mindegyik egy akciós malac a tescóban? mert valahol ezt olvastam, hogy aki ezen az oldalon válaszol mindenféle intim kérdésre az egy ízlésromboló bakfis2014. márc. 24. 19:19
21/39 anonim válasza:
Ha jobban néznék ki, kiesnék az ablakon...
22/39 anonim válasza:
Ad1 Azt gondolom hogy ez az "itt" jelző kicsit degradálja azt a helyet ahova te is jársz
Ad2 elvileg ez egy intellektuális hely es niert ne lenne egy csinos lánynak igénye arra hogy Ja mar beszelgetni vagy esetleg informálódni szeretne azt ne egy elcsépelt chat oldalon tegye,
Ad3 amelyiknek még esze is van elég sokat leszurhet kérdésekböl válaszokból es nem csak arra van utalva hogy milyen hülyeséggel szédíti valaki egy ismerkedős vagy beszélgetős oldalon.
En sem azert jöttem ide, hogy csajozzak, es megis napok óta beszélgetek egy full értelmes csajjal es ha nem malom akkor Csinoska is.
23/39 anonim válasza:
Nem mintha sok embernek küldtem volna már képet, de akinek igen ők azt mondták hogy szép vagyok, szerintem persze nem.
24/39 A kérdező kommentje:
13# igen jó csajod lehet, ha még csak meg se meri a google chrome nyitni a képét
2014. márc. 24. 19:51
25/39 anonim válasza:
Kérdező, csak te vagy béna, szedd ki a space-t a linkből.. (bizonyára intelligens lehetsz, már csak a kérdés is ezt sugallja)
26/39 anonim válasza:
No offense, deén sokat válaszolgatok és szerintem elég jól nézek ki. Legalábbis mások visszajelzéséből ezt szűröm le
27/39 anonim válasza:
Hé! Nekem azt mondták, hogy jól nézek ki :(
Akkor hazudtak?:(
28/39 A kérdező kommentje:
25# nekem sehogy se akar bejönni, sztem nézd meg te is
2014. márc. 24. 20:07
29/39 anonim válasza:
25. vagyok, én meg tudtam nyitni de vagyok olyan szemét, hogy nem linkelem be neked helyesen már azért sem :P ha ilyen béna vagy így jártál XD
30/39 A kérdező kommentje:
miért nem tudod rendesen belinkelni? nekem sehogy se jön be, hiába törlök onnan bármit is
2014. márc. 24. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!