Szerintetek jól nézek ki 28 évesen? Nyugodtan megírhatjátok, hogy min változtassak. Kepfeltoltes.hu/view/140324/Tiszaparti_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 10:09
11/21 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy melyik vagy mert normális átlagos emberek vannak a képen akik egészségesek és életük legszebb szakaszában vannak. Szóval húzzál el csajozni de gyorsan :D
12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó kössz. :)) Van csajom. :))
Csak gondoltam min változtassak. Mik a hibáim női szemmel?
Egyszerűen kíváncsi vagyok hapsi létemre.
2014. márc. 24. 10:46
13/21 anonim válasza:
Hát, én nekem egyikőtök se lenne az esetem. Sajnálom. De úgy átlagban szerintem nem nagyon van, amin változtatni kéne.
Amúgy a jobb oldali srác nagyon ismerősnek tűnik nekem...véletlenül nem Borsodiak vagytok? :D
14/21 Költőnő? válasza:
ha van csajod, miért kéne változni? Főleg mások meglátásai alapján... nem az lenne a lényeg, h neki begyere?
15/21 Költőnő? válasza:
ja, a szélső srác nekem is ismerős és én is borsodi vagyok :D
16/21 A kérdező kommentje:
Költőnő. Magam miatt változtatnék esetleg.
2014. márc. 24. 11:01
17/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk borsodiak. Debrecen. :))
2014. márc. 24. 11:02
18/21 Költőnő? válasza:
de miért kell, ha a legfontosabbnak meg így vagy oké?
19/21 anonim válasza:
Nem értem miért vadidegenektől kell ezt kérdezni mikor ott a barátnőd. Ha neki tökéletes vagy nem mindegy ki mit gondol. Ha meg magad miatt akkor csak tudod mi nem tetszik.
Amúgy én is akartam írni,hogy ismerősek vagytok és én is Borsodi vagyok! :)
20/21 Költőnő? válasza:
összefúj minket a szél? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!