Pénteken láttam egy lányt akit eddig nem ismertem. Nagyon megtetszett. Mit tegyek? Többi lent:
Figyelt kérdés
Na szóval...Még nem is beszéltünk egymással. Én 15 éves vagyok ő pedig 17. Nagy nehezen megtudtam a nevét és megtaláltam Facebookon is, de nem merem bejelölni ismerősnek mert félek. Csináltam 2 napja egy "kamu" Facebookot és arról bejelöltem, de nem igazol vissza. Szerintetek mit tegyek? :D 15/F.2014. márc. 23. 19:14
2/8 anonim válasza:
Jelöld be az igazi facebookodról és írj neki mond el, hogy mi van,
3/8 A kérdező kommentje:
Hát de nem tudom hogy kezdjem el a beszélgetést... :D
2014. márc. 23. 19:17
4/8 anonim válasza:
Mit tegyél? Szard össze magadat
5/8 anonim válasza:
írj rá! max bebukod. és akkor? lehet sosem látod többé. ha meg élőben nem tudsz megszólalni, csináld így
6/8 A kérdező kommentje:
1. Értelmes válaszokat ha lehet...
2. Élőben megtudok szólalni csak 2órányira lakik tőlem :DD és amúgy Országos Teremfocin voltam és ott láttam és amikor mi játszottunk akkor láttam csak, amikor nem mi játszottunk akkor meg soha se találtam meg :D így nem tudtam vele beszélni....
2014. márc. 23. 19:26
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek így hogy van köztünk 2év és még messzebb is lakik...így lehetetlen hogy összejöjjön?
2014. márc. 23. 19:34
8/8 anonim válasza:
17 éves lány vagyok én személy szerint nem állnék le egy 15 éves fiúval :) szerintem keress mást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!