Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti is megfigyeltétek...

Fiúk, ti is megfigyeltétek már ezt vagy csaak én látom így?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy a lányok szinte minden fiúra azt mondják, hogy ronda, olyanokra is,a kik szerintem csak átlagosak, nem ilyen páwa, hú, de menő, hű, de helyes típusok vagy nincsenek kigyúrva stb. Sőt sok lány ismerősük képnél is nyáladzanak, hgoy jaj, de szép vagy, de olyan álnyoknál is, akik tök csúnyák vagy kövérek.

Szóval most vagy hazudgálnak össze-vissza és nem is rondák a fiúk csak egy teszt vagy a lány ismerőseiknek hazudnak és csak nyaliznak nekik valamiért. Vagy még arra is gondoltam, hogy a lányok másképp látják a szépséget, vagyis ők szigorúbbak.

2014. márc. 23. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem te hülye vagy. Csak így, egyszerűen.
2014. márc. 23. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez így van. Sztem csak egyszerűen ennyire válogatósak.
2014. márc. 23. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Anyukád fogja a kezedet ahhoz, hogy ilyen hülye legyél?
2014. márc. 23. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
:D Miért minden fiú a 16 év alatti lánykákat veszi etalonnak?
2014. márc. 23. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is megfigyeltem, hogy nagyon csúnya lányok képei alá írkálnak a barátnőik, hogy jaj de szép vagy :D szerintem ez csak nyalizás, és azt várják, hogy majd az ő képei alá is sokan ilyeneket kommenteljenek :D
2014. márc. 23. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Valahol igazad van. Nem szabad mindent elhinni amit mondanak. Mondják hogy csúnya, de lehet örülne ha összejönne a dolog. Fiúk is mondják csajra, hogy ronda, de ha adódna akkor összejönne vele. Szóval sokszor hazudunk mindannyian.
2014. márc. 23. 17:31
 7/7 anonim válasza:
50%
etanol vagy etalon?
2014. márc. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!