Fiúk! Szerintetek? Ha egy pasi konkrétan kinyilvánítja, hogy nagyon tetszem neki, miért van az, hogy egyszer feltűnően keres, máskor meg mintha kerülne vagy konkrétan elfelejtkezik rólam?
Szerintem itt az lehet, hogy valami gond lehet a barátnőjével levő kapcsolatban és nálad próbálná ezt kiegyenlíteni.
Lehet hogy jó fej meg minden, de az én tanácsom az lenne, hogy nem érdemes kikezdeni az ilyennel.
Gyanítom, hogy csak arra kellenél neki és semmi többre.
Egyébként hány évesek vagytok?
Sajnos ez így van, akit nagyon el akarunk felejteni arra gondolunk igazán.
Számára, hogy nem adod magad könnyen még nagyobb kihívás leszel erre készülj fel.
Tudom, hogy nehéz kiverni a fejedből, de arra gondolj, hogy mi lenne ha megtörténne a dolog és utána otthagyna.
Ha barátnője mellett ilyenekre vetemedik, hogy mások után járkál akkor nem lehet valami egyenes fickó.
Nem lejáratni akarom, csak szeretném ha tisztán látnál.
Egy valamirevaló kapcsolatban mind a férfinek, mind a nőnek bizonyítania kell, hogy kiérdemelje a másik bizalmát.
A bizonyítás pedig nem merül ki abban, hogy a testiségről áradozunk csak, persze ez vonzó dolog, de sok más is kell egy ép kapcsolathoz.
Mivel elárultad korod én is leírom.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!