Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudom elfeledni...

Miért nem tudom elfeledni Gabriellát?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem itt egy csajjal... Elég sokáig cseverészgettünk egymással (hónapokig). Igazából én nem akartam tőle semmit (eleinte) de egy idő után valahogy a "rabja" lettem,azt vettem észre,hogy fontos helyet foglal el az életemben... Személyes találkozóra bizonyos körülmények miatt nem volt lehetőség,elég messze lakunk egymástól... Kialakult részemről valami vonzalomféle,és azt gondoltam,hogy részéről is... De feltűnt Nála a képben valaki és igazából kifejtette,hogy nem hiszi,hogy köztünk valaha is kialakulna valami. Beletörödtem,megszakítottam Vele a kapcsolatot,de mégis nagyon hiányzik... Csak Ő jár az eszemben,nem tudok másra gondolni. Észrevétlenül az életem részévé vált és nem tudom elengedni. Azt viszont tudom,hogy nagyon ritkán tudnánk találkozni,ha tudnánk is és megértem,hogy Ő ebben nem lát perspektívát... Mit tegyek? Hagyjam a francba,próbáljam kiverni a fejemből és hagyjam,hogy egy olyan sráccal legyen boldog aki legalább "kéznél van" vagy ne adjam fel ilyen könnyen?
2014. márc. 23. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Tartsd tiszteletben a döntését, és hagyd békén.
2014. márc. 23. 00:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. márc. 23. 00:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindent leírni de meglehetősen szövevényes a történet így sok minden kimaradt. A "Nála van a képben valaki" annyit tesz,hogy ismerkedik egy sráccal de elvileg nincs köztük semmi. A közeljövőben került volna sor az első személyes találkozónkra erre tessék,beütött ez a dolog. Én mindvégig úgy éreztem,hogy ez az egész nem csupán "barátkozósdi" részéről,hisz 6 hónapig szinte szaladt utánm,és tett bőven olyan megnyilvánulást amiből azt feltételezhettem,hogy többet szeretne.
2014. márc. 23. 00:27
 4/6 anonim ***** válasza:

több részen is el volt ez rontva.

1.amint megtudod,hogy milyen messze lakik,minek írtál neki tovább?

2.minek írtál neki,ha nem akarsz vele személyesen találkozni,annak ellenére,hogy bivalybasznádi?

amíg nem volt személyes találkozó,az egyetlen cél ami szóba jöhet,az a személyes randi összehozása,különben értelmét veszíti az egész és koptatás lesz,vagy mint írod más ér révbe.

amit tehetsz,hogy pihented a dolgot és kis idő múlva újra indítod a játékot,de sokkal lényegre törőbben és egyértelmű célokkal.

addig meg olts más csajokat is,hogy ne gyere ki a formából és ne legyél egyitisz-es.

2014. márc. 23. 00:29
 5/6 A kérdező kommentje:

1. aki messze lakik azzal mär nem is beszelgethetek,csak ugy az elmeny kedveert?

2. nem arrol van szo,hogy nem akarok vele talalkozni,hanem nem tudok. ameddig meg nem gondoltam ugy,nem voltam biztos benne,hogy bärmit is akarnek töle addig miert is terveztem volna talälkät vele?

nem erdemes szerintem semmi ilyet pihentetni,addig kell a vasat ütni amig meleg. hozzäteszem a lehetetlenseget surolo modon szerrnecses fordulatot vettek a dolgok...

nem oltok senkit,a gyakorlatbol nem esek ki mert ahhoz tul regi motoros vagyok. nem jatszadozni akarok hanem komoly szändekaim vannak,ha kezdek valakivel azt azert teszem mert akarok töle valami olyat ami nem a dugi-huziban merul ki. Köszönöm a tanäcsot!

2014. márc. 24. 22:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Most már mindegy... Ez sajnos reménytelen... El kell felejtenem Őt... :'(
2014. ápr. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!