Miért nem tudom elfeledni Gabriellát?
több részen is el volt ez rontva.
1.amint megtudod,hogy milyen messze lakik,minek írtál neki tovább?
2.minek írtál neki,ha nem akarsz vele személyesen találkozni,annak ellenére,hogy bivalybasznádi?
amíg nem volt személyes találkozó,az egyetlen cél ami szóba jöhet,az a személyes randi összehozása,különben értelmét veszíti az egész és koptatás lesz,vagy mint írod más ér révbe.
amit tehetsz,hogy pihented a dolgot és kis idő múlva újra indítod a játékot,de sokkal lényegre törőbben és egyértelmű célokkal.
addig meg olts más csajokat is,hogy ne gyere ki a formából és ne legyél egyitisz-es.
1. aki messze lakik azzal mär nem is beszelgethetek,csak ugy az elmeny kedveert?
2. nem arrol van szo,hogy nem akarok vele talalkozni,hanem nem tudok. ameddig meg nem gondoltam ugy,nem voltam biztos benne,hogy bärmit is akarnek töle addig miert is terveztem volna talälkät vele?
nem erdemes szerintem semmi ilyet pihentetni,addig kell a vasat ütni amig meleg. hozzäteszem a lehetetlenseget surolo modon szerrnecses fordulatot vettek a dolgok...
nem oltok senkit,a gyakorlatbol nem esek ki mert ahhoz tul regi motoros vagyok. nem jatszadozni akarok hanem komoly szändekaim vannak,ha kezdek valakivel azt azert teszem mert akarok töle valami olyat ami nem a dugi-huziban merul ki. Köszönöm a tanäcsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!