Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit mondjak egy csajnak ha...

Mit mondjak egy csajnak ha mindig ő ír rám én meg nem nagyon tudok beszélgetni lányokkal ezért végül mindig feladja és elmegy?

Figyelt kérdés

Van egy lány 2x találkoztam már vele és sztem tetszem neki mert mindig szokott keresni, de én meg nem tudom kezelni az egész helyzetet..

Kezdjük azzal hogy pont 20 éves vagyok de nem volt még semmilyen féle kapcsolatom, nővel sem voltam..

Antiszociális vagyok, álltalában itthon ülök egész nap ha épp nem dolgozom..

Nincsenek haverjaim max 1-2 közelebbi barátom, de alapvetően nem vagyok az a haverkodós típus.

Nehezemre esik érdekes beszélgetést lefolytatni más emberekkel, mindenről megvan a kis véleményem és nem nagyon foglalkoztat hogy új dolgokat próbáljak ki.(elvagyok a kis világomban)

De mégis úgy testileg és személyiségileg is tetszik ez a lány nekem. De szégyenlem magam hogy ilyen mafla vagyok, de egyszerűen nem megy...minden szót úgy kell fogóval kihúzni belőlem és ha vissza is kérdezek álltalában elcsépelt unalmas sablonos dolgokról tudok.

Hogyan tudnék vele egyről a 2-re lépni úgy hogy ne legyek ilyen "erőltetett műmájer"? hogyan legyek ösztönösen egy jó kisugárzású csajozógép?

Néha azért imátkozom hogy bárcsak ne figyelt volna fel rám. És akkor most talán nem foglalkozna ilyen lehangolt gyökerekkel mint én. Én csak azt akarom hogy ő boldog legyen.

2014. márc. 22. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Töketlen nyomorult... tanulj már meg társalogni.
2014. márc. 22. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire balf..sz! Itt egy csaj, aki bejön neked, rádír, próbálkozik, te meg azt mondod, bárcsak nemfigyelt volna fel rád? Beszélj neki az érzéseidről, a nyomorult helyzetedről, legyél őszinte! Ha tényleg kedvelt, akkor így is érdeklődni fog utánad és legalább tudni fogja, hogyan kezeljen téged. Ne akarjál te csajozógép lenni...
2014. márc. 22. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

""Antiszociális vagyok, álltalában itthon ülök egész nap ha épp nem dolgozom.. "

"nem vagyok az a haverkodós típus"

Ezeknek a tükrében, mi a fenének neked barátnő? Csak szenvedés lenne mind a kettőtöknek egy kapcsolat.

2014. márc. 22. 18:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek hogyan mondjam el neki normálisan hogy mi a bajom és mért lenne jobb ha más érdkelné?
2014. márc. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!