Szerencsés ilyenkor beszélni vele ha a barátnőmnek sikerült?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik.De sanos nem merek hozzászólni méghozzá most még félek is a közelébe lenni.Ugyanis az egyik fiú az osztályból(nagyon erőszakos,gonosz és verekedős)Ő belém szerelmes de én nem érzek iránta semmit és megzsarolt hogyha nem mondom meg eki akkor dobálni fog kővel(amit már előtte is csinált ami pedig nagyon fájt)féltem ezért elmondtam neki.És akkor elmondta annak a fiúnak aki tetszik.Szerencsés ilyenkor beszélni vagy nem mert a legjobb barátnőmnek is tetszik valaki akinek az az erőszakos fiú szintén elmondta neki.De a barátnőm utána beszélgetett vele.De mivel én félős vagyok nem tudom szerencsés- e ilyenkor beszélni vele?2014. márc. 21. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!