Lányok valaki ismerkedni? 14/f. (többi lent)
Figyelt kérdés
Humoros, érzelmes. megértő, cuki, aranyos, nem felszínes lányt szeretnék. Tudom hogy manapság ez igen magas elvárásnak tűnhet egyeseknek mert a korosztályom beli lányok többsége "pláza cica" (sajnos). De azért szerencsét próbálok a számomra ideális pár megtalálásával itt Gyakori Kérdéseken is. (Akinek lenne kedve ismerkedni az írjon. Küldök képet is magamról de csak egy kis ismerkedés után és csak akkor ha te is küldesz. Ha valakinek ez probléma akkor az ne is írjon. Nem akarok bunkó lenni de szerintem netes ismerkedésnél ez alap. Mert sajnos sokan nem azok akinek ki adják magukat és nem árt az elővigyázatosság.2014. márc. 21. 19:01
1/8 anonim válasza:
Na gyere cica én pont itt vagyok :) 14/L
2/8 anonim válasza:
Mi bajod a plázacicákkal? Ők se tudnak helyesen írni, és te se. Mi ez az ismerkedési láz? Tavasz van, párzanak a macskák...?
6/8 septempunctata válasza:
Nekemi is írhatsz ha még van kedved. :) 14/L
7/8 anonim válasza:
Nekem is :)) 13/L
És megfelelek az elvárásaidnak :)
8/8 anonim válasza:
Magas, perverz lány vagyok:D Szívesen ismerkednék. Budapest környékén laksz? 176cm, 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!