Miért könnyebb mugutáltatni magunkat, mint valakinek a szeretetét, szerelmét elnyerni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 22:33
2/5 anonim válasza:
mert egyszerűbb út az önsajnálat
3/5 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb embernél sokkal könnyebb kiváltani a gyűlöletet, megvetést, mint a szeretetet. Az utóbbihoz az kell, hogy jobban megismerjenek, értékesnek találjanak stb., viszont ebbe meg nagyon sokan nem pakolnak energiát, ugyan minek is igazán megismerni a másikat?
4/5 anonim válasza:
Mert az utálathoz nem kell küzdeni, és 80 millió egyszerű, könnyű módszerrel működik.
A szeretethez meg oda kell tenni magad, dolgozni kell - és csak 1-2 módon működhet.
5/5 anonim válasza:
# 2-el egyetértek.
szerintem azért, mert a szeretet sokszor relytett, vagy csak nem vesszük észre olyan könnyen mint az utálatot. a szeretet, épp attól, hogy sokkal szebb dolog, emiatt félthetőbb is.
amúgy, pl. az én közösségemben 1-2 ember van akit úgy néha utálni lehet.. észre kell venni, amikor az ember csak a maga nevében beszéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!