Ismerkedne valaki egy 18 eves szuz lannyal?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 14:00
11/20 anonim válasza:
Merre laksz, szűzike? :)
Képet is mutatnál esetleg magadról?
12/20 anonim 

válasza:

Jó lenne tudni, hogy merre laksz!
13/20 Wadmalac 

válasza:

Pont azok az adatok szerepelnek csak a kérdésben, amelyek nem döntőek.
Ennyi alapján max annyi, hogy nem kizárt. :)
14/20 A kérdező kommentje:
ne kerdezzetek hogy merre lakom nemn szuzesseg elvetelt kertem
2014. márc. 19. 14:47
15/20 A kérdező kommentje:
mellesleg 10es.gondolom te sem vagy valami szep darab.biztos egy csipszet zabalo dagadt balna vagy aki lesve ul a gep elott ejjel nappal a gyakorit lesve es nezi hogy mit szolhat be.
2014. márc. 19. 14:48
16/20 anonim 

válasza:

Mindig vannak trollok akik be szólnak:D
17/20 Wadmalac 

válasza:

Az a baj, hogy te is azt gondolod, ez a fontos ismerkedésnél.
Nem az. Az a fontos, milyen ember vagy.
A szüzesség kicsit mélyebb ismeretség esetén lehet téma. :D
18/20 anonim 

válasza:

Persze, hogy nem. Meg sz opni sem tudnal, lovaglas meg fajna meg. :-)
19/20 anonim 

válasza:

#15 "te SEM vagy.." ezek szerint te ronda vagy amint kiderült, szar lehet neked. én velem nincs gond köszönöm érdeklődésed (pont leírtad az ellentétem) csak egyszerűen nem tudom felfogni miért volt szükséges megosztani velünk ezt a irdatlan fontos információt, hogy te szűz vagy. csúnyáknál ez gyakori dolog. de ismerkedni nem így kell, hogy szia, 18 vagyok és szűz, csak tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!