Vajon miért írhatta ezt a lány? Női taktika?
Nem szoktam ilyet csinálni, de ismerősnek jelöltem egy ismeretlen lányt a facebookon. Valahogy rátévedtem a p(r)ofi(l)jára (közös ismerősünk nincs), megírtam neki, hogy meg szeretném ismerni. Erre az volt a válasz, hogy szívesen ismerkedne, beszélgetne velem, de előre bocsátja, hogy van barátja...
- illendőségből írta ezt, arra számítva, hogy úgysem fogom tovább forszírozni a dolgot, vagy komolyan gondolta az ismerkedést? Ha igen... szerintem nagyon h.ulye?
- ha ilyet válaszol egy lány mi zajlódik le benne? Tetszenek neki a fényképeim?
- mégis, hogy gondolta (már ha gondolt is egyáltalán valamit), van barátja, de egy vadidegen fiúval ismerkedik (akinek felhívta a figyelmét, hogy van párkapcsolata)? Kicsit abszurdnak tűnik ez nekem.
Szóval hagyjam a fenébe, vagy ez gyakorlatilag zöld út, és csak "kéreti magát"?
Döntsd el, hogy csajozni akarsz, vagy csak beszélgetni. Amint megvan a döntésed, ne engedj belőle. Ez a csaj csak barátkozni akar. Ha te csajozol, akkor keress egy másikat, tele van velük a face.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!