A ronda lányok hol ismerkednek?
Sziasztok, van olyan oldal, ahol a csúnyább, ducibb lányok ismerkednek?
esetleg ahol olyanokkal beszélgetnek akik nem a külső alapján ítélik meg őket?
Azért degradalom a válaszokat mert egyik sem segít, az volt a kérdés hogy MILYEN oldalon és nem az hogy szerinted mi a rOnda és ki...
WWW.rondarandi.hu vagy valami... De csak olyat írtok hogy nem ronda meg stb...
1-nem vagyok komolytalan,
2-nem válaszoltam meg semmit... egy nyilvánvalóan kitalált oldallal példálkoztam, gondoltam nem létezik akkora retardált aki azt hiszi ez egy létező oldal...
első válaszló aki azt írta ami a kérdés....
a te logikáddal akkor normális ember nem venné a fáradtságot, hogy leírja a baromságait KOMMENTKÉNT VAGY VÁLASZKÉNT sem, tehát csak magadat minősíted!
Ha valaki segítő szándékkal válaszol a kérdésedre (már pedig itt akad bőven), Te pedig elküldöd melegebb éghajlatra, tényleg ne csodálkozz ha nem kapsz megfelelő választ. Leírtam Neked, hogy megválaszoltad a kérdésed, mert a www.rondarandi.hu webhely létezik, erre leretardáltoztál.
Attól pedig, hogy önigazolásképpen és saját magad megnyugtatása érdekében leírod az ellenkezőjét, még a helyzet nem változik.
senkit nem küldtem el sehova, pláne nem olyat aki normális választ írt, egyetlen egy normális választ kaptam,
ugyanis nekem az nem normális válasz, hogy 'pista' írt egy üzenetet, hogy ő most nagyon kanos és küldjek fotót, nem arra vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!