Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most miért nem reagál az...

Most miért nem reagál az üzenetemre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta beszélgetek egy sráccal aki nagyon tetszik, és vannak kis indokjaim hogy talán én is neki. Ma rámírt magától, hogy rég beszéltünk hogy vagyok.. Én válaszoltam, h köszi nagyon jól, és veled mi a helyzet? És 40 perce nem reagált az üzenetetmre! Akkor minek írt? Leheth nem ment el neki az üzenetetem? Külföldri srácról van szó, skypon beszélgetünk! Kérlek szépen ne írjatok sértő, csak segítő válaszokat! Köszönöm 15/L
2014. márc. 17. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy csak sürgős dolga akadt. Én is szoktam ilyet csinálni, hogy elfelejtek szólni, szóval szerintem nyugi. :) 16/f
2014. márc. 17. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Minek hisztizel? Lehet, hogy kiment, mert dolga van. Mi lesz ha 1 napig nem ír?
2014. márc. 17. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Uhmm talán az, hogy rámírt, kérdezett, és a válaszomra már nem reagál. De nem hisztizek, csak furcsálom nagyon
2014. márc. 17. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
ez a tipikus hogy vagy? kösz jól és te? énis tipusu beszélgetéseket énis igyekszem kerülni talán irj neki hogy milyen napja volt mit csinal ma stb csak ne ezt a sabloninditást
2014. márc. 17. 19:10
 5/5 A kérdező kommentje:
de ő kezdte a beszélgetést
2014. márc. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!