Mi az a dolog/dolgok, ami miatt egy srác nem mer beszélni egy lánnyal?
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak ebben a szituban én vagyok a lány. Szerintem ez még aranyos is lehet néhány csajnak, hogy ilyen kis félénk vagy.:) Amúgy muszáj lesz erőt venned magadon és odamenni hozzá, mert különben elszalasztod! És ez esetben mindig ott marad benned az a "mi lett volna, ha...", ellenben ha megpróbálod, legalább megtudod, hogy a lány hogyan viszonyul hozzád. Ha nem fog összejönni, legalább megpróbáltad és rájössz, hogy azért ezt is túl lehet érni, ha viszont részéről se közömbös a dolog, akkor minden szuper...és még örülni is fog a közeledésednek. Beszélgetni meg bármiről tudsz vele, első körben - ha nagyon nem mersz mást - kérdezhetsz esetleg valami "hivatalosabbat", ha suliba jártok, akkor valamit azzal kapcsolatban, de szerintem a legjobb az lenne, ha odamennél hozzá, és elmondanád, hogy nagyon szimpi neked és örülnél, ha kicsit jobban megismernétek egymást. Ha neki is oké, akkor mehet a beszélgetés. (pl.: hobbik, sport, zene, filmek, könyvek, jövőbeli tervek, utazások, házi állatok, stb.) De ez már jönni fog magától, csak az első lépés a nagyon nehéz, de egyszer így is-úgy is túl kell esned rajta!
Sok sikert! ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!